Др. Григорова

Доктор Надежда Григорова е химик, хомеопат и фармацевт. Тя има повече от двадесетгодишен опит в областта на алтернативната медицина. Практиката ѝ се натрупва основно в Африка и България.

!!! Важно !!!

За връзка с д-р Григорова и/или записване на приемни часове:

от Сряда до Събота (включително),

само между 10:00 и 14:00 часа

моля позвънете на телефон 08 777 202 76

 Ако имате други въпроси, моля пишете ни на info@heliantheae.bg

В основата на нейните методи лежат идеите на съвременната квантова физика, че всичко в нашия материален свят е вибрация, енергия и информация, че клетките на човешкото тяло постоянно обменят енергия и информация помежду си и с околната среда и че всички функционални неблагополучия могат да се изправят чрез подаване на кванти енергия, резонансна на нуждите на организма в даден момент.

Познанията на д-р Григорова относно билките и билколечението са унаследени от нейна баба, която е била прочута билкарка през 19 век. А съвременните познания по микробиология и паразитология в комбинация с метода на д-р Райнхолд Фол за измерване на специфичното кожно съпротивление в точките на китайските меридиани и Фол меридианите, при въведени лечебни условия (окислителна или антиокислителна среда), диетични режими, според особеностите на патогенните придобива впоследствие, завършвайки Британския Колеж по Хомеопатия, както и при последвалата ѝ дванадесетгодишна практика в Южна Африка. През 2004 година д-р Григорова е официално класирана на трето (от 10) място в класацията на Южноафриканската Медицинска Асоциация като най-добър доктор на Йоханесбург.

От 2008 година тя се връща в България и продължава своята работа у нас. Освен всекидневната си работа с пациенти, тя ежегодно организира и провежда курсове за обучение по Електро-Акупунктура по метода на Фол на бъдещи и настоящи хомеопати от цял свят.

Има написани три книги:

  1. „Електро-Акупунктура по метода на Фол (ЕАФ) и хомеопатия“
  2. „Въведение в хомеопатичната Материя Медика“ – съвместно с д-р. Джерекарова
  3. „Алтернативна медицина чрез Фол тест, хомеопатични и природни лекарства – 238 клинични случаи с коментари“

А. Петрова и Др. Григорова

Др. Григорова с внучката

 Ако имате други въпроси, моля пишете ни на info@heliantheae.bg

!!! Важно !!!

За връзка с д-р Григорова и/или записване на приемни часове:

от Сряда до Събота (включително),

само между 10:00 и 14:00 часа

моля позвънете на телефон 08 777 202 76.