За нас

„Хелианти“ ООД е ново дружество, създадено през лятото на 2017г. И макар, че изглеждаме като новобранци, реално зад гърба ни стоят над 20 години опит в билколечението и алтернативната медицина. Фирмата ни е семейно установена и споменатият опит се дължи на д-р Надежда Григорова, която има внушителна кариера в интегралната медицина, също така хиляди излекувани пациенти от цял свят, стотици курсисти, следващи нейните програми за обучение, три собствени книги, издадени в областта на алтернативната медицина. Превеждана е на повече от 20 езика, книгите ѝ се изчерпват от продажба за много кратко време.

*Повече за д-р Григорова можете да прочетете като последвате тази препратка.

„Хелианти“ ООД е създадено, за да се занимава с производството и разпространението на билкови тинктури, билкови храни и билкова козметика с лечебни свойства, както и соли с минерален произход, които доказано са помогнали на хилядите пациенти, обърнали се към нас за помощ. До преди създаването на „Хелианти“ ООД билковите и минералните ни продукти биваха изписвани от д-р Григорова и всеки пациент търсеше начин как да ги приготви сам у дома си или да ги набави чрез всевъзможни източници. Този процес усложняваше подобрението на пациентите и затова „Хелианти“ ООД се заема със задачата да произведе и пусне на свободния пазар билковите и минерални средства, които имат най-добре доказани лечителни свойства сред пациентите.

Нашите продукти са изпитани вече от много хора, но пазарът е динамичен и става все по-трудно човек да открие билките и минералите в тяхното естествено състояние. Ние от „Хелианти“ ООД не правим компромиси с входните съставки на нашите продукти. Не добавяме заместители, подобрители, оцветители, стабилизатори или каквито и да било други вещества от чисто лабораторен произход. Следим и за технологията на приготвяне на всеки един продукт, неговото съдържание по предварително установени точни нормативи, съхранение, етикиране и разпространение. Освен това нашите продукти няма да променят своите показатели, независимо от търсенето и динамичността на пазарите за билки и минерали. Нашите продукти са и ще бъдат приготвяни по същия начин, по който са го правели нашите пра баби. Ние сме убедени, че модерните технологии в билколечението по-скоро пречат, отколкото помагат на оздравителния процес на всеки човек. Продуктите, носещи логото на „Хелианти“ ООД не са създадени с цел парична печалба и молим учтиво всеки наш дистрибутор, независимо от търсенето, да не покачват продажната цена.

И тъй като продуктите ни са изцяло изработени от истински билки (не екстракти или всевъзможни химични съединения, имитиращи основните съставки на билките), те са подходящи за употреба от всякакви възрасти. Дозировката и начина на прием на нашите продукти са подробно описани във всяка съпровождаща продукта листовка.

За всякакви въпроси сме на Ваше разположение.

Можете да ни потърсите на обявените ни контакти, а можете и да ни пишете в приложената форма за общуване с нас.

 А. Петрова – Търговски Директор